Britse staat drie keer op trouwen met man en trouwt uiteindelijk met bruidsmeisje.
De Britse Kerry De'ath heeft drie keer op het punt gestaan te trouwen met een man, maar trouwde uiteindelijk met een van de bruidsmeisjes van het laatst geplande huwelijk.

Kerry dumpte haar eerste verloofde Craig enkele weken voor de datum van hun huwelijksfeest waarvoor ze lange tijd hadden gespaard. De mama van twee viel later op een andere man, Dave, maar toen die haar ten huwelijk vroeg maakte ze een einde aan de relatie. Tenslotte dacht ze verliefd te zijn op Nick en trok ze bij hem in, de twee planden een huwelijk en verstuurden zelfs al uitnodigingen. Maar zes weken voor de grote dag moest Kelly bekennen dat het trouwfeest niet kon doorgaan omdat ze verliefd was geworden op haar bruidsmeisje Sarah Woodford. De twee dames trouwden op dezelfde plek waar ze het feest van Kerry en Nick was gepland.

"Ik weet dat op een verhaal van een romantische komedie klinkt, maar je kiest niet op wie je verliefd wordt. Elke keer als ik met een vriendje plannen voor de toekomst begon te maken, raakte ik in paniek. Toen ik mijn huwelijk met Nick aan het regelen was, zei Sarah me dat ze van me hield. Ik geloofde haar niet, maar van zodra ze het had gezegd, voelde het juist aan. Ik ben zolang bezig geweest met me zorgen te maken over het vinden van de juiste man, maar eigenlijk was ik op zoek naar een vrouw. Mijn familie heeft me ontzettend gesteund. Ze waren opgelucht dat ik eindelijk me aan iemand wou binden. Mijn broer heeft er wel mee gedreigd dat hij me naar het altaar zou slepen als ik alles weer zou afzeggen. Gelukkig heb ik toch doorgezet en nu ben ik ontzettend blij om getrouwd te zijn."

Kerry droeg een witte jurk en Sarah een donker pak met een roze das. Ze was al twee jaar stiekem verliefd op Kerry voor ze het aandurfde haar gevoelens duidelijk te maken. "Ik had nooit gedacht dat ze positief zou reageren, nu ben ik zo blij dat ik ervoor heb gezorgd dat haar huwelijk niet is doorgegaan."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOMO FILM RUBEN VRAAGT AANDACHT VOOR PESTEN HOLEBI JONGEREN + TRAILER
PASCAL SMET EN EVELYNE HUYTEBROECK KWAMEN OP VOOR HOLEBI'S, RUSLAND ZEGT NJET
HOLEBI KOMEDIE WINT EMMY AWARD + VIDEO
HOMO GAF 23.000 EURO UIT OM HETERO TE WORDEN MAAR...
CORRECTE BEHANDELING MAAKT MENSEN MET HIV NAUWELIJKS BESMETTELIJK
TOP 20 VAN TOP 100 HOTTEST MEN & WOMEN ON EARTH - HOLEBI EN HETERO
ELF MEMORABELE FOTO'S NA AFSCHAFFING DADT-BELEID DAT HOLEBI'S DISCRIMINEERDE
COMPUTER BEDRIJF INTEL PRO HOLEBI'S DOOR STOP STEUN AAN SCOUTS
ACHT OPENLIJKE HOLEBI'S IN NIEUWE NEDERLANDSE TWEEDE KAMER
BISEKSUELEN KRIJGEN EIGEN NATIONALE DAG
ELLEN EN PORTIA VIER JAAR GEHUWD + WOLKEN FOTO'S EN MEER
AUSTRALIE STEMT TEGEN OPENSTELLING VAN HET HUWELIJK VOOR HOLEBI'S
HOMO ACTEUR KONDIGT VERLOVING AAN MET JONGERE VRIEND IN VIDEO
UNIEKE TRANS CAMPAGNE IN DE VERENIGDE STATEN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 September, 2012 en 2828 keer gelezen.