Vrouwen van homo's werden bedrogen door website, 16 miljoen vrouwen getrouwd met homo.
50 vrouwen van homo's in China zeggen dat een website die hen steunt in hun huwelijk hen heeft bedrogen, de vrouwen krijgen 90,000 yuan (11.531 Euro) aangeboden wanneer ze scheiden van hun mannen.

In februari van dit jaar kon je al bij ons lezen dat in China ruim 16 miljoen homo's onder sociale druk zijn getrouwd met een vrouw. Voor deze dames bestond er al geruime tijd een website waar ze steun zochten bij elkaar. De vrouwen stellen nu dat de website misbruik maakt van hun lagere status door hen te beloven hen het mogelijk te maken te scheiden van hun homo echtgenoten.

Professor Zhang Bei-chuan, die in februari al met de cijfers kwam, zegt dat het hoge aantal hetero vrouwen die gehuwd zijn met een homo neer komt op de totale inwoners populatie van Nederland. De vrouwen zijn daar meestal niet gelukkig mee maar worden net als de homo's gedwongen om deze huwelijken aan te gaan, al zijn er ook lesbische vrouwen die trouwen met homo mannen. Volgens de Chinese professor trouwt 90% van de Chinese homo's met een vrouw om te voldoen aan de sociale normen. Slechts 3% van de volwassen populatie zou een écht hetero huwelijk hebben.

Een anonieme vrouw schreef een brief naar People's Daily en zei daarin: "Wij hetero vrouwen hadden vertrouwen in deze website omdat we problemen hebben met onze huwelijken. We moeten dan ook met spijt vaststellen dat we geen gebruik meer kunnen maken van deze diensten, en we realiseren ons dat de eigenaars misbruik maken van onze fragiele situatie en lagere status zodat ze ons nogmaals kunnen schaden".

De website zou bovendien al veel geld vragen om lid te worden van het forum waarop vrijwilligers vet betaald krijgen na het volgen van een opleiding om de vrouwen te ondersteunen, maar uiteindelijk zouden ze niets doen. Bovendien zouden de vrouwen voor advies nog eens extra moeten betalen. Ook blijkt dat wanneer vrouwen hun geld terug eisen de eigenaars van de website dreigen met het bekend maken van hun persoonlijke gegevens.

Homoseksualiteit is niet verboden in China en in 2001 werd het geschrapt van de lijst der mentale ziekten. Maar de meerderheid van de bevolking moet nog steeds niets weten van holebi's en willen dat hun kinderen een hetero huwelijk aangaan. Bovendien is de druk om ooit te trouwen, een gezin te stichten en voor de ouders te zorgen erg groot in het land.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
16 MILJOEN HOMO'S ZIJN VERPLICHT GETROUWD MET EEN VROUW

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
BRITSE PROF VOETBAL CLUB GAAT MEE DOEN AAN DE GAY PRIDE
VLAAMS HOMO PRIESTER, VAN O.A HOLEBI PASTORES WORDT PAROCHIEPRIESTER
WORLD PRIDE 2012 LONDEN PLUS FOTO'S EN VIDEO
HOMO VADERS ZIJN NET ALS HETERO KOPPELS OP HET VLAK VAN SEKS
ZANGER GORDON GEEN KIDS, VOELT ZICH OKE EN OP COVER NIEUW ZINE
DE AFGELOPEN 10 GAY PRIDES (HOLEBI OPTOCHTEN) + NEGEN VIDEO'S
BEROEMD CNN PRESENTATOR KOMT UIT DE HOLEBI KAST
HOMOHUWELIJK V.H JAAR: FACEBOOK OPRICHTER TROUWT ZIJN VRIEND
HIP HOP ZANGER VAN EERDER HOMOFOBE GROEP, MET AL LESBI IN, KOMT UIT DE HOLEBI KAST
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 25 DEZE MAAND
NIKE: BE TRUE: SNEAKERS TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
PAUL DE LEEUW ZOEKT TIPS EN PUBLIEK VOOR SHOW IN VLAANDEREN, EN MAAKT BELOFTE + RADIO FRAGMENT
NEDERLANDS BOEK ROZE MOORDEN (holebi moordzaken) MAG EN KAN NU VERSCHIJNEN
MICROSOFT STEUNT HOMOHUWELIJK EN HOLEBI'S IN WASHINGTON
TOENMALIGE 13-JARIGE BEROEMDE HOMOFOOB IS ALS 17-JARIGE PRO HOLEBI + 2 VIDEO'S
OEGANDESE MINISTER DOET HISTORISCHE UITSPRAAK IN VOORDEEL VAN HOLEBI'S IN HOMOFOBISCH LAND

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 July, 2012 en 3006 keer gelezen.